Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
November 2024 – August 2025
Om projektet:
Projektets mål er at samle forskellige aktører fra hele værdikæden – landmænd, frøavlere, kokke, forskere og madiværksættere – i et netværk. Målet er at undersøge, hvordan vi kan forbedre kvaliteten af danske, økologiske fødevarer gennem innovation.
Projektet vil undersøge både muligheder og udfordringer for at fremme kvaliteten af danske landbrugsvarer, blandt andet gennem udvikling af nye, økologiske sorter. For potentielt at skabe større efterspørgsel og bedre udbud på markedet.
Gennem aktiviteter som netværksmøder, inspirationsdage og interviews vil der blive skabt samarbejde i den danske restaurationsbranche for at udnytte deres internationale, anerkendte innovationsevner.
Projektleder:
Mikkel Lau-Mikkelsen (Projektleder, Komitéen For Mad Symposium)
Økologisk Landsforening kontaktperson:
Mette Villekær
Projektperiode:
November 2024 – august 2025
Deltagere/målgruppe:
Foodservice og madprofessionelle
Finansiering:
Støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP)