Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende
På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.
MÅLGRUPPE
Køkkenchefer, kokke i kantine, restaurant og cafe osv.
VARIGHED
2 - 3 timer
PRIS OG LOKATION
Efter aftale
Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne. På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.
Sammen med Økologisk Landsforening samles vi om et sanseligt arrangement, hvor vi udfolder de økologiske bælgfrugters gastronomiske muligheder. Du vil blive introduceret til de forskellige danske bælgfrugter og deres forskellige smage. Du vil også få tips og tricks til, hvordan du kan lave enkelte og velsmagende retter med bælgfrugter.
Hvad får vi ud af at deltage?
Indsigt i bælg
Lærer de danske økologiske bælgfrugter at kende
Inspiration
Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan
Klimavenlige indkøb
Får indblik i fremtidens klimavenlige indkøb
Konkrete next step
Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere bælgfrugter
Økonomisk fokus
Får indblik i hvordan I opnår et positivt økonomisk resultat, uden at gå på kompromis med gæstens spiseoplevelse