Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende

På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.

Forskellige økologiske bælgfrugter står i glaskrukker på en hylde.

MÅLGRUPPE

Køkkenchefer, kokke i kantine, restaurant og cafe osv.

VARIGHED

2 - 3 timer

PRIS OG LOKATION

Efter aftale

Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener og hos danskerne. På denne workshop kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge de danske økologiske bælgfrugter til at sænke klimaaftrykket i dine gæsters måltider.

Sammen med Økologisk Landsforening samles vi om et sanseligt arrangement, hvor vi udfolder de økologiske bælgfrugters gastronomiske muligheder. Du vil blive introduceret til de forskellige danske bælgfrugter og deres forskellige smage. Du vil også få tips og tricks til, hvordan du kan lave enkelte og velsmagende retter med bælgfrugter.

Hvad får vi ud af at deltage?

Indsigt i bælg

Lærer de danske økologiske bælgfrugter at kende

Inspiration

Får inspiration til, hvordan I kan bruge lokale økologiske bælgfrugter i jeres menuplan

Klimavenlige indkøb

Får indblik i fremtidens klimavenlige indkøb

Konkrete next step

Konkrete øko ”next steps” på, hvordan I kan arbejde videre med at implementere bælgfrugter

Økonomisk fokus

Får indblik i hvordan I opnår et positivt økonomisk resultat, uden at gå på kompromis med gæstens spiseoplevelse

Kontakt os

Markedschef Foodservice, Marked

Torben Blok

Projektleder og markedskonsulent, Marked

Rita Ramona Høgh

Måske du også kunne være interesseret i...