Webinar: Fremtiden er grøn og rød

Markedet for plantebaserede måltider buldrer derudad. Det stiller krav til de madprofessionelles kompetencer og viden.

Nærbillede af en salat bestående af økologiske røde og grønne tomater og rodfrugter.

MÅLGRUPPE

Madprofessionelle fra hele Foodservicebranchen, som gerne vil arbejde med økologi og flere plantebaserede måltider

VARIGHED

Cirka 1 time

PRIS OG LOKATION

Efter aftale

Økologi er en vigtig del af løsningen for et mere bæredygtigt køkken.

Økologisk Landsforening står klar til at hjælpe jer og har mere end 30 års erfaring i at samarbejde landets kommuner.

Økologisk omstilling af offentlige køkkener har haft en positiv vækst igennem de seneste årtier i landets kommuner. Det skyldes bl.a. de positive synergieffekter, som økologi har til klima og bæredygtighed.

Vi tilbyder nogle inspirerede timer med oplæg og workshop.

Hvad får vi ud af at deltage?

Konkrete værktøjer

Værktøjer til den grønne omstilling

Viden

Får viden om bæredygtig omstilling i det professionelle køkken og upcycling

Inspiration

Får inspiration til hvordan I kan bruge det økologiske spisemærke til at få mere grønt i jeres køkken

Konkrete next step

Får et indblik i både processen og dilemmaerne, der opstår, når man påbegynder sådan et stykke arbejde, hvordan kan vi spise mere grønt

Vi er eksperter i at klæde foodservice på, så I får succes med at implementere de grønne tiltag.

 

Kontakt os

Markedschef Foodservice, Marked

Torben Blok

Projektleder og markedskonsulent, Marked

Rita Ramona Høgh

Måske du også kunne være interesseret i...