Webinar: Fremtiden er grøn og rød
Markedet for plantebaserede måltider buldrer derudad. Det stiller krav til de madprofessionelles kompetencer og viden.
MÅLGRUPPE
Madprofessionelle fra hele Foodservicebranchen, som gerne vil arbejde med økologi og flere plantebaserede måltider
VARIGHED
Cirka 1 time
PRIS OG LOKATION
Efter aftale
Økologi er en vigtig del af løsningen for et mere bæredygtigt køkken.
Økologisk Landsforening står klar til at hjælpe jer og har mere end 30 års erfaring i at samarbejde landets kommuner.
Økologisk omstilling af offentlige køkkener har haft en positiv vækst igennem de seneste årtier i landets kommuner. Det skyldes bl.a. de positive synergieffekter, som økologi har til klima og bæredygtighed.
Vi tilbyder nogle inspirerede timer med oplæg og workshop.
Hvad får vi ud af at deltage?
Konkrete værktøjer
Værktøjer til den grønne omstilling
Viden
Får viden om bæredygtig omstilling i det professionelle køkken og upcycling
Inspiration
Får inspiration til hvordan I kan bruge det økologiske spisemærke til at få mere grønt i jeres køkken
Konkrete next step
Får et indblik i både processen og dilemmaerne, der opstår, når man påbegynder sådan et stykke arbejde, hvordan kan vi spise mere grønt
Vi er eksperter i at klæde foodservice på, så I får succes med at implementere de grønne tiltag.