Omlægningskonsulenter
De økologiske omlægningskonsulenter og omlægningsorganisationer kan hjælpe dig med at få succes med økologi i dit køkken. De kender udfordringerne, og kan vurdere hvilke muligheder dit køkken har, for at komme videre med økologi.
Her på siden finder du de omlægningskonsulenter, som rådgiver køkkener over hele Danmark.
Konsulenter
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Website: https://hrs.dk/
Kursus- og udviklingsafdelingen på Hotel- og Restaurantskolen har omfattende erfaring med økologisk omlægning af såvel private som offentlige køkkener.
Vi tilbyder omlægningsrådgivning og kompetenceløft gennem undervisningsforløb både i AMU- og projektregi.
For spørgsmål kontakt:
Kursus- og projektchef Johan K. Dal, jda@hrs.dk eller projektleder Michelle Nadia Werther, mnw@hrs.dk
Jens Kristensen
Platanvej 20
4000 Roskilde
Kok og økologisk omlægger. Erfaring med omlægning fra primært store køkkener og underviser inden for gastronomiske idealer. Underviser blandt andet inden for smag, madspild, bageri, charcutteri med køkkenernes umiddelbare behov som omdrejningspunkt.
Køkkenkultur
Engvej 7
9430 Vadum
Website: https://www.koekkenkultur.dk
Køkkenkultur ejes og drives af gastronomisk konsulent Uffe Truelsen, der har erfaring med foredrag, workshops, kurser og udviklingsforløb ifm. omlægning til økologi.
Laila Venø
Økologisk Storkøkkenrådgivning
Roskilde
Laila Venø er sparringspartner ved planlægning og gennemførelse af større omlægningsprojekter. Foredrag, kurser og rådgivning om god, sund og økologisk mad. Rådgivning ved omlægning til økologisk køkkendrift i institutioner samt små og store kantiner.
Lise Faurschou
Tuskærvej 9, Fjaltring
7620 Lemvig
Website: http://lisef.dk/
Lise Faurschou Hastrup er foredragsholder og underviser indenfor omlægning til økologisk mad samt kostens betydning for adfærd og indlæring.
Mette Kloppenborg
Økologisk Storkøkkenrådgivning
Silkeborg
Mette Kloppenborg er selvstændig omlægningskonsulent med erfaring indenfor både private og offentlige storkøkkener.
Kontakt
Malene Jensen
Projektleder og markedskonsulent
Jeg er projektleder for de økologiske forbrugerevents Økodag og Økologisk Høstmarked og er med til at sikre at forbrugerne kan møde og opleve økologien rundt omkring i hele landet. Jeg arbejder også med foreningens indsatser på foodserviceområdet, bl.a. med fokus på øget brug af økologiske bælgfrugter i storkøkkener.