Fagudvalg
Herunder kan I læse mere om Økologisk Landsforening fagudvalg.
Fagudvalgenes opgaver og kompetencer fastlægges i kommissorier, der vedtages af repræsentantskabet en gang årligt efter indstilling fra det pågældende fagudvalg. Repræsentantskabet kan til bestyrelsen indstille, at der skal oprettes nye fagudvalg samt nedlægges fagudvalg.

Planteavlsudvalget
Planteavlsudvalget* er sammensat af økologiske planteavlere og op til to relevante fagligheder fra andre medlemsgrupper.

Frugt-, bær- og grøntudvalget
Frugt-, bær- og grøntudvalget er sammensat af økologiske frugt-, bær- og grøntproducenter.

Kød- og Naturgræsserudvalget
Kød- og Naturgræsserudvalgets medlemmer er valgt blandt de økologiske kødproducenter.

Udvalget for småskalaproduktioner
Udvalgets medlemmer er repræsentanter fra de økologiske gårdbutikker eller lokale fødevareproducenter, som har produktioner i mindre skala.


Griseudvalget
Griseudvalget er valgt blandt de økologiske griseproducenter.

Udvalget for professionelle køkkener
Udvalget for professionelle køkkener er sammensat af medlemmer fra restauranter, kantiner og offentlige institutioner.

Ulandsudvalget
Ulandsudvalget arbejder for at varetage foreningens interesser inden for feltet økologi og rettighedsbaseret udvikling

Advisory Board for virksomheder
Advisory Board for virksomheder er sammensat af medlemsvirksomheder med produktion, grossistsalg eller eksport af økologiske fødevarer.

Æg- og fjerkræudvalget
Æg- og fjerkræudvalgets medlemmer er valgt blandt de økologiske æg- og fjerkræproducenter.