Arrangementet er afsluttet.

Online kursus: Økologik

ØKOLOGIK - Nyt kursus til dig, der arbejder med økologi i foodservice

Økologien udvikler sig hele tiden, og derfor er der brug for nye svar på nye spørgsmål. Deltag i ØKOLOGIK, som er et nyt kursus fra Økologisk Landsforening, som er skræddersyet til dig, der arbejder med økologi i foodservice.

Til ØKOLOGIK 2022 får du indsigt i:
1. Hvordan økologien er bæredygtig
2. Hvordan økologi kan omsættes til kommerciel værdi
3. Hvilke tendenser, der rører sig inden for økologi i foodservice

Kurset foregår online og er fordelt på tre webinarer af ca. 70 minutter.

KLIMA OG BÆREDYGTIGHED | 9.11. 2022 | kl. 14.00
Oplægsholdere:
Helle Borup Friberg, adm. direktør i Økologisk Landsforening
Anne Skare, fremtidsforsker og ejer af Universal Futurist
Sten Dissing, økologisk landmand
Mona Carøe, cheføkonoma ved Regionshospitalet Randers
Inger Kjærgaard, kok og ejer af The Cookroom

ØKOLOGI ANNO 2022 | 28. 11. 2022 | kl. 14.00
Oplægsholdere:
Vivienne Kallmeyer, kommunikationskonsulent i Økologisk Landsforening
Louise Køster, forperson for Økologisk Landsforening
Rune Sørensen, ejer af Restaurant Hærværk
Peter Mejnertsen, adm. direktør i Mejnerts Mølle

GRØN INSPIRATION | 7. 12. 2022 | kl. 14.00
Oplægsholdere:
Merete Holst, CEO i LOCA gruppen
Ole G. Mouritsen, professor indenfor bl.a. sensorik ved Københavns Universitet
Christine Meisner og Sophie Frahm fra kommunikationsbureauet 727
Christian Seiersen, stifter af Frankly Juice

Jeres værter er: Torben Blok, markedschef for foodservice i Økologisk Landsforening og Jens Peter Hermansen, chefkonsulent i Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

Tid

7. december 2022

Kl. 14.00

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Gratis

Tilmelding

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig kurset, så send en mail til Marie Boudigaard Granlie: mbo@okologi.dk

Luk (Esc)