WEBINAR: Sådan bruger du de Økologiske Bælgfrugter
På dette webinar følger vi bælgfrugternes rejse fra marken til køkkenbordet og helt ned i maven.
Det er en mulighed for dig som arbejder i et professionelt køkken til at få viden om bælgfrugternes klimavenlige effekter på marken, eksempler på konkrete anvendelsesmuligheder af bælgfrugter og sidst men ikke mindst hvordan du får opbygget en storytelling omkring dem, som giver dine kunder lyst til at nyde de lækre retter. Du vil du få ekspertviden om forskellige bælgfrugtsorter og deres gastronomiske egenskaber. Du vil blive klogere på, hvorfor bælgfrugterne er en vigtig råvarer, hvis vi vil sikre et bæredygtigt fødevaresystem, et sundere klima og folkesundheden.
I marken
Se en rodknold og hør en specialkonsulent i afgrøder fortælle om dyrkningen og de fantastiske klima egenskaber bælgfrugterne har i marken.
I Køkkenet
Oplev en kok der demonstrerer anvendelsen af danske, økologiske ærter, bønner og linser og fortæller om do's and dont's i køkkenet.
I maven
Få inspiration til din storytelling omkring retterne, så dine gæster har lyst til at vælge bælgfrugtsretterne til.
Vi ses til en time fyldt med netværk og viden om samspillet mellem økologi og bælgfrugter!
OBS: Tilmelding er gratis og foregår i linket nedenfor
Målgruppe: Storkøkkener
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektet er støttet af:
Tid
6. november 2024
13.30-14.30
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Gratis
Kontaktperson
Charlotte Glavind Bülow
E-mail:cgb@okologi.dk
Tlf. 25 42 93 22
Ved at trykke tilmeld giver du samtykke til at vi behandler din data. Læs mere her