Bæredygtige, økologiske køkkener i fremtiden - hvad gør vi?

Fra 15/06 kl. 11:00 - Til 15/06 kl. 12:00

Adresse:
Folkemødet: Sinaturs restauranttelt i området Mad og meninger, Kampeløkke Havn - Stadeplade EI
Fødevarebranchen råber på fagfolk, der ved alt om økologi, bæredygtighed og sundhed. Debatten zoomer ind på, hvad vi kan gøre for at få kvalificeret arbejdskraft, der ved noget om økologi og bæredygtighed.
  • Hvem har ansvaret for at sikre, at vi uddanner næste generation af økologiske madhåndværkere?
  • Er der brug for dem i fremtiden?

Moderator

Dorthe Pedersen, Direktør, Meyers Madhus

Debattører

  • Anne Cathrine Christensen, Køkkenchef, Sinatur Hotel & Konference Skarrildhus
  • Ghita Parry, Formand, Kost & Ernæringsforbundet
  • Anne Birgitte Agger, Direktør, Hotel- og Restaurantskolen, Valby