Seminar: online salg og kommunikation

Fra 21/08 kl. 09:30 - Til 21/08 kl. 15:30

Adresse:
Sixtus Sinatur Hotel & Konference, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart
Arrangør:
Økologisk Landsforening
Kom til seminar og bliv klædt på med viden om e-handlens udvikling, trends, udfordringer og muligheder - og få værktøjerne til at lægge den bedste strategi for virksomhedens online salg og kommunikation.

Online handel åbner for en verden af salgsmuligheder for økologiske varer – men hvordan udnytter virksomheden mulighederne bedst? Forbrugernes indkøbspræferencer ændrer sig hastigt i retning mod nethandlen, og der bliver i stigende grad stillet krav om, at virksomheden skal være til stede alle steder – Omnichannel Marketing tager fart i Danmark i takt med, at stadig flere fødevarer bliver købt online både herhjemme og på eksportmarkeder. På dette seminar bliver du opdateret med viden og værktøjer til at optimere virksomhedens kommunikationskanaler.

Oplægsholdere du ikke vil gå glip af!
På programmet er Yara Molthan fra E-tribes, som bl.a. har været ansvarlig for udvidelsen af Amazon business. Hun er derfor et af de hotteste navne inden for Amazon Business, og hun er ekspert i at hjælpe virksomheder med nye online distributionskanaler. På seminaret vil et kommunikationbureau desuden bidrage med nyeste viden om online salg og sociale medier, og en virksomhed vil præsentere praktiske erfaringer og know-how.

Program

9.30 – 10.00: Formiddagskaffe og velkomst

10.00 – 12.00: Online eksport v/ Yara Molthan, E-Tribes. Herunder udvikling og trends inden for online handel med fødevarer, Amazon som platform for online handel af fødevarer, samt Q&A.

12.00 - 12.45: Frokost

12.45 – 13.45: Online salg og sociale medier – brug dine kommunikationskanaler til at øge dit salg v/Kommunikationsbureau (nærmere info følger)

13.45 – 14.00: Kaffe og kage

14.00 – 15.00: Online salg og sociale medier, fortsat

15.00 – 15.15: Afrunding og afslutning

I løbet af dagen vil en virksomhed præsentere praktiske erfaringer.

Tilmelding

Tilmelding senest mandag d. 12. august kl. 12.00 herunder efter først til mølle-princippet. Der er begrænset antal pladser.

Virksomhedens navn *
Fornavn og efternavn *
CVR-nummer *
Adresse *
Postnummer og by *
E-mail-adresse *

Pris

Pris for hele dagen inkl. fuld økologisk forplejning 500 kr. ekskl. moms. Tilmelding er bindende, og der opkræves no-show gebyr på 750 kr. ekskl. moms.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Birgitte Jørgensen (mail bij@okologi.dk / tlf. 24 34 90 49), Pernille Bundgård (mail pbs@okologi.dk / tlf. 60 59 53 13), Nanna Navntoft (mail nan@okologi.dk / tlf. 6016 1901) eller Jannie Bak Pedersen (mail jbp@okologi.dk / tlf. 41 90 20 11).

Online salg og kommunikation

Seminaret er en del af projekterne Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder og Organic Export Academy, som gennemføres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.