Det gode møde med indkøberen

Fra 19/09 kl. 09:00 - Til 19/09 kl. 15:30

Adresse:
Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København.
Arrangør:
Økologisk Landsforening
Kontaktperson:
Kom til inspirations- og uddannelsesdag målrettet økologiske virksomheder og bliv klogere på kontakt med indkøbere, præsentation af virksomhed, produkter og koncepter og forhandlingsstrategi.

Hvad er indgangsnøglen til en indkøber? Hvordan får din virksomhed kontakt til indkøberen? Hvad er den bedste henvendelsesmåde, og hvordan præsenteres produkter og koncepter? Hvilke forventninger har indkøberen til et møde og en forhandling – og hvordan forbereder din virksomhed sig bedst? Vi stiller skarpt på forhandlingsstrategi, elevatortale og præsentation på det gode møde med indkøberen. På dagen vil en indkøber fra dagligvarehandlen fortælle om sine erfaringer og forventninger til dig som sælger.

Program

09.30: Morgenbrød, velkomst og præsentation

10.00: Det gode møde med indkøberen – forberedelse og spilleregler v/ Ove Lindbjerg, Effectlab

12.00: Frokost

13.00: En detail-indkøbers forventninger v/Hanna Schaldemose, Proceskonsulent, Coop Danmark

13.45: En Foodservice-indkøbers forventninger v/Kim Solberg, BC Catering

14.30: Workshop: hvordan forbereder du dig bedst til mødet med indkøberen?

15.30: Tak for i dag

Tilmelding

Tilmelding senest torsdag d. 12. september kl. 12.00 herunder efter først til mølle-principper. Der er begrænset antal pladser.

Praktisk

Pris

Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende, og der opkræves gebyr for framelding på 750 kr. ekskl. moms pr deltager.

Spørgsmål

Har du spørgsmål angående kursernes faglige indhold, kontakt Birgitte Jørgensen på mail bij@okologi.dk eller tlf. 24 34 90 49. Har du spørgsmål angående praktik og tilmelding, kontakt Jannie Bak Pedersen på mail jbp@okologi.dk eller tlf. 41 90 20 11.

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder

Inspirations- og uddannelsesdage for økologiske virksomheder arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden for Økologiske Landbrug.