Bæredygtighed på menukortet 2

Økologisk Landsforening byder velkommen til 2. sæson af podcast-serien ”Bæredygtighed på menukortet”, hvori vi traditionen tro inviterer økologiske ildsjæle til at fortælle om deres arbejde med at skabe sammenhæng mellem økologi og bæredygtighed i det professionelle køkken. Du kan møde Peter Skoven, food and beverage chef for NorthSide Festival, forfatter Liselotte Andersen og udviklingskok Frank Jakobsen, samt Jonas Finnich Pedersen, der er underviser på FGU Hovedstaden.

Afsnit 1:3

Mød Jonas Finnich Pedersen, som står i spidsen for restauranten og undervisningstilbuddet Gastronomi under FGU Hovedstaden. I dette afsnit fortæller han om hvordan økologi er det grundlæggende værdisæt for skoles arbejde med det gastronomiske håndværk og social bæredygtighed.

 

Afsnit 2:3

I dette afsnit forklarer food and beverage chef og modtager af Økoprisen Foodservice 2022, Peter Skoven, om NorthSide Festivals mangeårige arbejde hen mod først at blive 100 pct. økologisk og dernæst at tage næste skridt mod at blive plantebaseret. I det arbejde har økologi været drivmidlet.

 

Afsnit 3:3

Forfatter og kok, Liselotte Andersen fra Compass Group møder udviklingskok hos Unilever, Frank Jakobsen til en samtale om, hvordan økologi er det stadfæstede brand, der kan bane vejen for at foodservice-branchen bliver mere bæredygtig.

Luk (Esc)