Temadag i økologiens tegn

Vær på forkant med de nyeste tendenser inden for bæredygtig og økologisk madlavning! Du er inviteret til en inspirerende og lærerig dag, hvor vi sammen vil udforske fremtidens økologiske og smagfulde måltid.

Kl. 10.00 - Velkomst, økologisk morgenkaffe og jazz

Vi starter dagen ved Silkeborg Slagteren.

Stop 1 - Økologisk kød på tallerkenen ved Silkeborg Slagteren

Se, smag og hør. Vi bliver præsenteret for nye økologiske udskæringer, hybridbøffer og økologisk charcuteri.

Stop 2 - Økologiske nyheder hos Solhjulet

Vi tager videre til Solhjulet (Få minutter i bil fra Silkeborg Slagteren)
Solhjulet har alt til det økologiske måltid, og du vil blive præsenteret for nye spændende produkter fra deres store økologiske sortiment.

Stop 3 - Smag på 5 nye økologiske klassikere

Kok og inspirator, Liselotte Kira Gregers Andersen/Kokken på Kanten og madkommunikatør Nana Balle, vil præsentere 5 nye, festlige retter, der baner vejen for en mere bæredygtig hverdagsmadpraksis.

Kl. 15.00 - Tak for i dag

Se invitationen her.

Tilmeld dig senest d. 16. september. Først til mølle!

Arrangementet er støttet af Promilleafgiftsfonden.

Tid

1. oktober 2024

10.00 - 15.00

Lokation

Silkeborg Slagteren A/S
Hagemannsvej 10
8600 Silkeborg

Rutevejledning

Arrangør

Økologisk Landsforening

Det er helt gratis!
Tilmeld dig i formularen nederst på siden.

Kontaktperson:

Torben Blok
Markedschef, Foodservice

tob@okologi.dk

Tilmelding

Luk (Esc)