Arrangementet er afsluttet.
WEBINAR: Skal du købe økologisk, hvis du vil være klimavenlig?
Klima og bæredygtighed er højt på dagsordenen i de professionelle køkkener. En undersøgelse (2023) fra DTU Fødevareinstituttet viser, at de professionelle køkkeners arbejdet med Det Økologiske Spisemærke kan være det redskab, der baner vejen for mere klimavenlige og bæredygtige måltider.
På dette webinar kan du blive klogere på, om du skal købe økologisk, hvis du gerne vil sænke klimaaftrykket i dine måltider. Du vil herunder blive introduceret til de fire økologiske principper, DTU-rapportens hovedkonklusioner samt, hvordan vi kan spise mere plantebaseret uden at gå på kompromis med næringsindholdet i måltiderne. Vi forventer at webinaret vil bidrage med viden, holdning og handling til, hvordan dit køkken kan minimere sit klimaaftryk, som følge af implementering af Det Økologiske Spisemærke.
Tidspunkt og varighed:
Onsdag d. 24. maj 2023 kl. 13:00 – 13:45
Tirsdag d. 30. maj 2023 kl. 13:00 – 13:45
Målgruppe: Professionelle køkkener med- og uden Det Økologiske Spisemærke samt beslutningstagere i virksomheder, kommuner og organisationer.
Emner for webinarer (samme indhold på begge datoer):
- Økologi, bæredygtighed og sundhed – introduktion til de fire økologiske principper
- Gennemgang af DTU-rapporten og dens resultater/konklusioner
- Økologi som et validt værktøj til at bane vej for flere klimavenlige måltider.
- De 7 kostråd og plantebaseret kost – og hvordan man kan sikre den rette næring/ernæring i måltidet.
Tid
24 - 30 maj 2023
D. 24. og 30. maj 2023 13:00 - 13:45
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Gratis (S.U senest 2 dage før webinaret)
Kontaktpersoner
Mie Reihs Hegnar
mir@okologi.dk
+45 31 79 27 00
Anne Snog Folmann
asf@okologi.dk
+45 40 86 80 47