Arrangementet er afsluttet.
Workshop: Økologi og bæredygtighed
Det økologiske fødevaremarked er i konstant vækst, og i løbet af de seneste 1 - 2 år er forbrugernes fokus drejet mod bæredygtighed. Økologi er meget mere end det røde Ø - Der er masser af indbyggede bæredygtighedsparametre i økologien.
Glæd dig til en spændende dag, hvor økologiens grundværdier kommer i spil og få et indblik i, hvordan du kan tilføje yderligere værdi til dit produkt, som giver dig mulighed for at bringe fokus væk fra prisen og over mod andre produktparametre, så du dermed kan opnå en unik markedsposition med dit produkt.
Vi inviterer til en spændende dag, hvor vi stiller skarpt på økologi og bæredygtighed og tager temperaturen på bæredygtighed hos forbrugerne, de økologiske virksomheder, i detailhandlen samt på eksportmarkederne. Dagen byder på spændende oplæg og giver god mulighed for at sparre og netværke med øvrige deltagere.
PROGRAM:
Kl. 9.30: Ankomst, kaffe og hjemmebagt brød
Hvordan får du bæredygtighedsstatus? v. Birgitte Jørgensen, Markedschef detail, Økologisk Landsforening
Indsigt i forbrugernes fremtidige værdier og forventninger til økologi og bæredygtighed v. Kirsten Poulsen, CEO & Futurologist, Firstmove
Dava Foods fortæller om deres arbejde med økologi og bæredygtighed, v. Sune Andersen, Kommunikationschef, Dava Foods
Frokost og netværk
Bæredygtighedsstatus på eksportmarkederne v. Pernille Bundgård, Markedschef eksport, Økologisk Landsforening
Præsentation af konkrete værktøjer til at arbejde med og dokumentere bæredygtighedstiltag v. Birthe Udsen, CEO, UpChannel
Afslutningsvis stiller vi skarpt på et konkret eksportmarked med bæredygtighedsfokus
15.00: Vi runder dagen af
Tid
9. november 2021
Kl. 09:30 - 15:00
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Det er gratis at deltage, men no show gebyr på 650 kr.
Tilmelding
Tilmelding senest 1. november.
Kontaktperson
Nanna Navntoft, nan@okologi.dk
Birgitte Jørgensen, bij@okologi.dk
Workshoppen arrangeres af Økologisk Landsforening med støtte fra Fonden fra Økologisk Landbrug.