Køkkenomstilling Jammerbugt og Halsnæs Kommune
Finansiering: Støttet af Fonden for økologisk landbrug, Finansieret af Den Europæiske Union – NextGenerationEU.
Om projektet: Projektets formål er at hæve antallet af økologiske og bæredygtige måltider i de professionelle køkkener ved at give køkkenpersonalet brugbar viden og værktøjer omkring bl.a. økologi og det grønne måltid.
Projektet er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening, Haaning & Merrald, Køkkenkultur, samt Jammerbugt og Halsnæs Kommune. Projektet vil give de deltagende køkkener kompetencerne og værktøjerne til at omlægge de daglige måltider i en mere økologisk og grønnere retning.
Projektleder: Torben Blok
Projektperiode: Januar 2024 – December 2024
Deltagere/målgruppe: I dette projekt deltager samlet 36 institutioner fordelt på modtagerplejehjem og daginstitutioner. 53 Køkken-medarbejdere og 38 måltidsmedarbejdere deltager i kompetenceudviklingen.