Tilbud til foodservice

Vores erfarne foodservice-team står klar til at rådgive og inspirere professionelle køkkener, der ønsker at komme i gang eller videre med økologien.

Se vores værdiskabende tilbud herunder.

Send forespørgsel.

Har du et specifikt ønske eller bare spørgsmål, så udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål mv.

Mie Reihs Hegnar

Projektleder og markedskonsulent

Foodservice er en branche, som er blandt de mest miljøbelastende. Det vil altid belaste, når man producerer eller forbruger! Jeg brænder for at lave projekter der viser, hvordan bæredygtig logik og mindre klimabelastning kan bevæge økologien frem. Jeg har tidligere haft egen fødevarevirksomhed og kan godt lide muligheden for at kombinere mine kompetencer og erfaringer indenfor forretningsudvikling med projektstyring, særligt når det kommer til at samarbejde med vores medlemmer.

Rita Ramona Høgh

Projektleder og markedskonsulent

Økologi har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og derfor er arbejdet med Foodservice betydningsfuldt. Som projektleder samarbejder jeg bredt med køkkener og branchen omkring økologien og særligt det økologiske Spisemærke, som er et vigtigt redskab til at opnå og fastholde en høj økologiprocent. Jeg brænder for at finde nye løsninger og samarbejde på tværs af Foreningen.

Torben Blok

Markedschef, Foodservice

Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for Foodservice på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg fastholdelse og udvikling af økologien i private og offentlige køkkener, grossister, virksomheder og andre organisationer. Jeg arbejder med at udvikle økologien gennem Det økologiske Spisemærke, deltagelse i netværk, partnerskaber, messer, konferencer, analyser og efteruddannelse af branchefolk. En del af min opgave er også at udvikle økologien sammen med foreningens virksomhed- og køkkenmedlemmer. Målet er mere og bedre økologi for alle.

Luk (Esc)