Uffe og Køkkenholdet – økologi på høj- og efterskoler - Episode 4 - Paneldebat med fokus på økologi hos fire forskellige fagligheder
Velkommen til Uffe og køkkenholdet - en podcastserie, der sætter fokus på mad og måltidet i de frie kostskoler. Podcasten sætter fokus på, hvordan de forskellige køkkener i de frie kostskoleformer arbejder med blandt andet bæredygtighed, økologi og lokale råvarer i deres køkkener. De byder også på viden om, hvordan skolerne maddanner alle de unge mennesker, de har under deres vinger.
Paneldebat med fokus på økologi hos fire forskellige fagligheder
I dette afsnit taler vi med hele fire mennesker, der alle ved noget om, hvad den frie kostskole kan. Uffe er taget til Hjørring og er blevet budt indenfor på Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole. Skolen, der blev grundlagt i 1903, er fyldt med gamle traditioner og en tydelig historie. Halvor er også en skole, der tager fat i det nye og helt bevidst arbejder med bæredygtighed i hverdagen. Og så insisterer de på at være en skole, der udfordrer og danner eleverne - også når det kommer til den mad, der serveres i den gamle spisesal. Hvis du kommer med Uffe indenfor, kan du lytte til en vaskeægte paneldebat med fire forskellige fagligheder, der alle sammen har et hjerte, der banker for alt det, vi kan gøre i fællesskab.