Tilbud til virksomheder

Økologisk Landsforening har gennem de sidste 20 år rådgivet virksomheder om deres økologiske potentiale i forhold strategi, sortiment og synlighed af økologiske varer.

Vi er eksperter i det økologiske marked og forbrugernes holdninger og adfærd i forhold til køb af økologiske fødevarer.

Vi tilbyder oplæg, workshops, rådgivning og uddannelse til din virksomhed. Få viden og nye kompetencer indenfor økologi. Se vores værdiskabende tilbud herunder.

Send forespørgsel

Har du et specifikt ønske eller bare spørgsmål, så udfyld formularen og vi kontakter dig snarest muligt.

"I juni 2022 brugte vi Økologisk Landsforening til at holde et indlæg på et medarbejder-gå-hjem-møde her i GASA GROUP.

Økologisk Landsforening leverede fyldige indsigter i forbrugerens behov for at købe økologi og hvordan det bliver vigtigere at fokusere på økologi i flere brancher end kun lige fødevarebranchen.

Det, samt en fornuftig sparring omkring det internationale markeds syn på det danske ø-mærke blev drøftet og gav et værdifuldt indspark til vores ø-mærkede produkter. Vi har følt os bedre klædt på, som udviklere af en ny kategori inden for ø-mærket, efter besøget."

Pernille Kirstine Møller, GASA GROUP Denmark A/S

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Peter Rasmussen

Business Development Manager

Hos Økologisk Landsforening arbejder jeg på at få udviklet en ny platform for foreningen, som skal bidrage med indsatser, så vi når endnu længere ud med de gode økologiske budskaber. En del af det arbejde består blandt andet i at kigge foreningens mange tilbud i sømmene, så vi som forening lever op til de forventninger vores nuværende medlemmer/nye medlemmer måtte have. Jeg også en del af foreningens detailteam, hvor jeg varetager foreningens indsatser over for dele af detailhandlen i Danmark. I den forbindelse har jeg et specifikt KAM-ansvar for dagligvarekæderne i Dagrofa, Løvbjerg, Aldi og nemlig.com.

Birgitte Jørgensen

Markedschef, Detail

Jeg har ansvaret for og arbejder med foreningens indsatser over for dagligvarekæderne på hjemmemarkedet. I dette arbejde varetager jeg KAM-arbejdet overfor udvalgte kæder. En del af min opgave er også at arbejde med og for foreningens virksomhedsmedlemmer, hvor jeg bl.a. varetager rollen som sekretær for foreningens virksomhedsudvalg. Jeg arbejder også med at udvikle Økologisk Landsforenings konsulentydelser til dagligvarehandlen og de økologiske virksomheder.

Luk (Esc)