Rådgivning

Økologisk Landsforening tilbyder rådgivning og sparring til landmænd, virksomheder og professionelle køkkener, der ønsker at komme i gang med eller videre med økologisk omlægning og produktion.
Markedet for økologi er et stærkt vækstområde med mange muligheder for alle, der vil udvikle og optimere deres forretning og samtidig gøre en bæredygtig forskel for miljø, mennesker og dyr.
I er sikret en individuel rådgivning, der tager udgangspunkt i de forhold og vilkår, som jeres branche arbejder under.

Ekspertviden til dit salg

Økologisk Landsforenings markedskonsulenter er førende eksperter på det økologiske marked i både Danmark og i udlandet. Vi tilbyder rådgivning, når I ønsker at booste salget, udvikle produkter, afsøge nye markeder eller skabe målrettede markedsføringsinitiativer. Hos os finder I de seneste analyser på økologiske tendenser, forbrugeradfærd og eksportmuligheder. Hvert år udarbejder vi desuden en økologisk markedsrapport, der giver et grundigt indblik i markedet for økologi ligesom vi arrangerer seminarer og stiller en lang række kampagne- og markedsføringsmaterialer til rådighed, som virksomheder, detailhandel og produktion frit kan bruge.

Gang I Salget

Økologi på dit menukort

Økologisk Landsforening har en rådgivningsservice rettet mod alle i foodservicebranchen. Vores mål er, at det skal være enkelt og uden store omkostninger at gøre en økologisk og bæredygtig forskel som grossist, restauratør, kommune eller virksomhed. Vi tilbyder rådgivning til jer, der ønsker at ansøge om Det Økologiske Spisemærke, lave intelligente løsninger i køkkenet, opgradere det økologiske sortiment og få inspiration til bæredygtige tiltag i hverdagen. Foodservice-teamet i Økologisk Landsforening arrangerer også netværksmøder og events.

Få Økologi På Menukortet
Luk (Esc)