ØKOLOGISK GUL ÆRTEDIP MED KARRY
INGREDIENSER
Ca. 1 kg
400 g gule ærter
Vand til udblødning
150 g gulerødder i store stykker
6 g hvidløg grofthakket
40 g peanuts saltede
30 g A38
0,5 dl rapsolie
20 g bredbladet persille
20 g citronsaft
3 g karry
4 g salt
2 g friskkværnet pebere
ØKOLOGISK GUL ÆRTEDIP MED KARRY
Udblød de gule ærter minimum tre timer, gerne natten over. Kog ærterne som anvist på pakken sammen med gulerødderne.
Kom kogte ærter og gulerødder i foodprocessor sammen med hvidløg, peanuts, yoghurt og olie og kør det til en glat, tyk masse. Tilsæt hakket persille, citron, karry, salt og peber. Blend det hurtigt
sammen og smag til.
Må gerne kopieres, hvis Økologisk Landsforening angives som kilde.